extreme 4X4 events
Bosman Modder Monsters
4X4
Extreme 4x4 Events


Ook zin om zelf eens met een 4x4 terrein auto in de modder te rijden. Dit kan nu bij Bosman Moddermonsters. Er wordt gereden in een Daihatsu Rocky's die helemaal zijn aangepast voor het 4x4 rijden.

We gaan het terrein in en er mag zelf gereden worden, er wordt achter iemand aangereden die veel ervaring heeft met terreinrijden. Natuurlijk wordt van tevoren het een en ander uitgelegd en de voorschriften worden door genomen. In het terrein mag gewoon zelf gereden worden. Bij extreme proeven worden er vanaf de zijkant aanwijzigen gegeven of er rijdt op dat moment een begeleider mee die aanwijzingen geeft. Dit houdt wel in dat als een auto vaststaat in de modder de bestuurder of bijrijder er zelf uit moet om een sleepkabel aan te haken. Het is niet de bedoeling dat je schoon blijft deze dag. De stukken tussen de proeven mogen de deelnemers zelf rijden, dit parcours gaat door de bossen en hier komt vooral inzicht en behendigheid aan te pas.

De hele dag zit je in het terrein, tussen door wordt er in het kamp een lunch verzorgd. De dag wordt 's avonds afgesloten met een BBQ. De hele dag ben je lekker buiten in de weer.

Dit arrangement kun je als bedrijsfuitje, vrijgezellen feest, familie feest enz. boeken voor groepen tot 10 man. Bij grotere groepen kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn. Er worden ook dagen georganiseerd waarbij je ook individueel kunt inschrijven. Dit is niet alleen een leuk uitje voor mannen, voor vrouwen is dit ook goed te doen en is helemaal niet eng! Het evenement wordt gehouden op een terrein in Duitsland, bij Emmen de grens over, vanuit Wezep 150 km. De deelnemers komen met eigen vervoer hier heen. Evt. kunnen wij tegen meer prijs vervoer met een bus regelen.

Voor verdere informatie kunt u mailen naar: info@bosmanmoddermonsters.nl
of bellen op 06-53218020